Gå till innehåll
Värmdö Ridklubb
Värmdö Ridklubb

Vårterminen 2024

 

Varmt välkomna till en ny termin!


Terminens första dag är måndag 2/1 (OBS! Före skolorna!) och den sista är torsdag 22/6.

Som elev är du automatiskt anmäld till nästa termin och du hittar din plats i Hippocrates Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. senast fredag 22/12. Behöver du ändra din ridtid är det viktigt att du kontaktar din ridlärare så snart som möjligt samt mailar till info@varmdoridklubb.nu.

Under våren fortsätter unghästarnas utbildning, Falken och Ole har nu blivit 5 år och kommer succesivt att skolas in i ordinarie verksamhet. Vivan och Barbie förbereds för att genomföra 3- årstestet och de övriga utbildas enligt plan. Påsken är den helg då hästarna får helgledigt, men under långfredag och annandag påsk genomförs Påskcupen som brukar vara vårens höjdpunkt vad gäller tävling för ridskolekipage där man tävlar både i dressyr och hoppning. Längre ner på sidan kan du se vilka övriga datum som ordinarie ridning är inställd.

Hippocrates och betalningar:

Observera att all fakturering sker via mejl, se gärna över era spam/skräpfilter då våra fakturor ibland hamnar där. Du kan alltid se alla dina fakturor och kommande betalningar i Hippocrates Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. under fliken ekonomi. Det finns en funktion för delbetalningar, vill du delbetala klickar du i kryssrutan “Delbetalningar” under dina inställningar. Du kommer då att få tre stycken fakturor för vårterminen med betaldatum 31/1, 31/3 samt 31/5. Delfaktureringsavgiften är 50kr per faktura vilket innebär att hela avgiften 150kr kommer på första fakturan. Observera att det tillkommer en påminnelseavgift vid andra påminnelsen vid obetald faktura efter 14 dagar på 150kr

Värmdö Ridklubb är en ideell förening och är beroende av frivilliga insatser!

Alla ridande och uppstallade hos oss är medlemmar. Det finns många sätt att hjälpa till på, allt från tävlingsfunktionär till cafeteriatjänst. Just Cafeterian är något som styrelsen jobbar hårt med för att kunna hålla öppet mer regelbundet. Vad kan just du bidra med? Prata med någon av oss på klubben eller mejla info@varmdoridklubb.nu så ser vi till att du får kontakt med rätt person.

Viktiga datum Vårterminen 2024:

Terminens första dag är tisdag 2/1 (OBS! Före skolorna!) och den sista är torsdag 20/6.

Dagar stängda för ordinarie lektioner under våren:

 • Påskhelgen fredag 29/3 - måndag 1/4
 • Första maj onsdag 1/5
 • Kristi himmelfärdsdag torsdag 9/5
 • Pingstafton 18/5

Våra ridskolehästar får fyra veckors sommarledighet. Det innebär att vi har sommarens ridläger v 26 och igångsättningsläger som vanligt v. 31.

 

Tävlingar:

 • 27/1 Träningstävling i hoppning
 • 1/3 Träningstävling i hoppning
 • Påskcupen långfredag och annandag påsk, tävling i både hoppning och dressyr
 • 31/3 dressyr inomhus 1* (inbjudningstävling)
 • 9/5 Pay abd ride med KM i dressyr
 • 10/5 Träningstävling i hoppning
 • 18/5 Dressyr utomhus 1* och 2* (inbjudningstävling)
 • 1/6 Träningstävling i dressyr

Klicka här för att läsa infobrevet som skickats ut till varje elev Pdf, 178.2 kB.

 

 

Håll utkik i stallet, på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och på Hippocrates

Mary

Publicerad: 2023-12-21

Senast uppdaterad: 2024-01-19

Författare: Isabell Gothenby

Sponsorer