Gå till innehåll
Värmdö Ridklubb
Värmdö Ridklubb

Hippocrates.se

Hippocrates.se vår ridskoleplattform


Nytt datorsystem - Hippocrates.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Klubben använder sig av plattformen Hippocrates för hantering av ridelever och medlemmar. Som ny användare mejlar du till ridskolan för att få en inbjudningslänk. Där är det viktigt att du som förälder eller betalningsansvarig registrerar dig först och sedan lägger du till den ridande eleven under "familj" för att allt ska bli rätt. Här kan du sedan se dina lektioner, kommande kurser, drop in lektioner samt tävlingar och anmäla till dessa. Det är även här du ser lektionsplaneringen och kan göra avbokningar när du inte kommer.

Delbetalningar:

Ridskolan har en funktion för delbetalningar och är det något som du vill aktivera så gör du detta under dina inställningar. Du klickar i kryssrutan “Delbetalningar” så kommer ridskolan att dela upp dina fakturor på tre delar.

Observera att detta endast gäller hela terminskurser och du bör aktivera detta snarast så att det kommer med till nästa fakturering. Klicka på menyvalet “Information” och sedan fliken “Övrig information” för att läsa mer om hur vi hanterar delbetalningar.

Delfaktureringsavgiften är 50kr per faktura vilket innebär att hela avgiften 150kr kommer på första fakturan.

Beroende på inställningar och uppdateringar av det e-postkonto du angett i Hippocrates, rekommenderar vi dig att inte glömma bort att titta i skräpkorgen efter mail från Hippocrates då dessa mail ibland filtreras som spam/skräppost.

Inloggning:

Du loggar sedan in på följande adress: https://elevportal.hippocrates.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Som användarnamn skriver du in din mejladress.
Lösenord: ******
Och slutligen skriver du in bolagskoden som är: VmRK. Viktigt med stora och små bokstäver

Publicerad: 2022-09-01

Senast uppdaterad: 2024-02-05

Författare: Charlotte Lindén Ahmad

Sponsorer