Gå till innehåll
Värmdö Ridklubb
Värmdö Ridklubb

Sommarbrev 2024

Nu är vi redo för sommar! Med några veckor kvar på terminen och när skolorna slutat tar ridskolan vid med kurser, läger och andra roliga aktiviteter. En del platser är inte tingade än så är du sugen, kika in i Hippocrates för att se vilka ströplatser som finns kvar. Vi har haft en fantastisk vårtermin här på ridskolan med glada hästar och positiva elever. Våren kom ju så sent i år så vi alla längtade länge efter att komma ut i naturen och på vår stora fina utebana!

Något som varit extra roligt är att vi äntligen har fått igång vår mycket saknade cafeteria med hjälp av alla våra föräldrar i 45 minutersgrupper som ställt upp och bemannat. Caféet är ju en uppskattad mötesplats för alla besökare!

Vi fortsätter vårt avelsarbete och i skrivande stund har vi våra två treåringar på betäckning, Vivan och Barbie. Detta finansieras till viss del av sponsring och crowdfunding och vill du vara med att bidra sitter det anslag i stallet och på hemsidan om hur du går tillväga.

Höstterminen, Hippocrates och betalning

Inom kort lägger vi upp nästa termin i Hippocrates som börjar vecka 32, måndag 5/8. Har man inte sagt upp sin plats är man automatiskt anmäld till nästa termin i samma grupp, eller i sin nya om man bytt enligt överenskommelse. Du ser i Hippocrates vilken grupp du är anmäld till, hör av dig om det inte skulle stämma. Vill du delbetala terminsavgiften, aktiverar du själv funktionen under dina inställningar. Du klickar i kryssrutan “Delbetalningar” så kommer avgiften delas upp i tre delar, kostnad för delbetalning är 50kr per faktura. Aktivera detta snarast så att det kommer med till nästa fakturering! Delbetalningarna för hösten har betaldatum 31/7, 30/9 samt 30/11, har du inte valt delbetalning kommer hela terminsfakturan i juli. All fakturering sker via mejl (ibland hamnar våra fakturor i mottagarens skräpkorg, något vi tyvärr inte kan råda över) och du kan även se dina fakturor och kommande betalningar på din elevsida. Inloggningssida: https://elevportal.hippocrates.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (vår bolagskod är VmRK)

Observera att det tillkommer en påminnelseavgift vid andra påminnelsen vid obetald faktura efter 14 dagar på 150kr.

Denna termin höjs priserna på våra lektioner en aning i enlighet med vad som tidigare informerats på årsmötet. Du kan se prislistan i sin helhet på hemsidan.

Viktiga datum under hösten:

Terminens första dag är måndag 5/8 OBS! Tidigare än skolorna!

Lördag 14/9 Pay and Jump med KM i hoppning

Söndag 15/9 Inbjudningstävlingar i hoppning (LEKTIONER INSTÄLLDA)

Lördag 19/10 Eftermiddagstävling i dressyr (LEKTIONER SOM VANLIGT)

Allhelgonahelgen 2/11-3/11 (LEKTIONER INSTÄLLDA)

Luciashow lördag 7/12

Terminens sista dag är söndag 22/12

På loven har vi alltid extraaktiviteter och vi anordnar träningstävlingar ungefär en gång i månaden. Håll ögonen öppna när detta anslås i stallet, i Hippocrates och på hemsidan. Anslagen visas alltid en vecka före första anmälningsdag så att alla har samma chans att hinna titta och planera. Ofta är det väldigt högt tryck på platserna så man behöver vara med direkt när anmälan öppnar.

Ha en riktigt fin sommar så ses vi till nästa termin. Välkomna!

// Personalen på Värmdö Ridklubb:

Millan, Angelica, Andrea, Issa, Ronja, Maja och Frida

Sommarbrev 2024 som pdf Pdf, 157.2 kB, öppnas i nytt fönster.

 

Håll utkik i stallet, på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och på Hippocrates

Mary

Publicerad: 2024-06-07

Senast uppdaterad: 2024-06-12

Författare: Isabell Gothenby

Sponsorer