Gå till innehåll
Värmdö Ridklubb
Värmdö Ridklubb

Barbie & Vivan, våra avelsston

Under förra veckan (v21) blev det många snabba beslut då detta med avel kan vara svårt att planera in när det handlar om stonas brunst-cykler. Barbie åkte till Aramos Stuteri i Urshult där hennes connemarahingst Aramos Luxor RC116 bor. Under resan så visade det sig att Vivan hade kommit i brunst så det var bara att styra om och lasta henne för att åka till Lövsta Seminstation där hennes SWB-hingst cristallo II 1366 finns. Det blev undersökning direkt och seminering dagen därpå samt hämta hem henne igen under lördagen. Nu håller vi tummarna för att Barbie kommer i brunst snart så Luxor kan få göra sitt jobb samt att Vivan är dräktig vid nästa undersökning på ca 17:e dygnet.

Vi söker fortfarande sponsorer till våra kommande föl.

Hur kan jag sponsra? Öppnas i nytt fönster.

Följ Barbie och Vivans resa! Öppnas i nytt fönster.

Barbie med Luxor i bakgrunden

Publicerad: 2024-05-27

Senast uppdaterad: 2024-05-27

Författare: Isabell Gothenby

Sponsorer