Gå till innehåll
Värmdö Ridklubb
Värmdö Ridklubb

Ordförande Matilda har ordet

 

(April 2024)

På årsmötet i mitten av februari fick jag förtroendet att ta över ordförandeposten i ridklubbens styrelse efter Åsa Lindblom. Det är en spännande utmaning och en roll som Åsa har hanterat med den äran under många år. Som tur är valde årsmötet inte bara mig utan också ett fantastiskt gäng i övrigt till styrelsen. Några har suttit med flera år andra är helt nya. Vår målsättning är att fortsätta den utveckling av klubben som påbörjats under Åsas ledning. Vi hoppas att inom en snar framtid publicera en presentation av hela styrelsen såväl i stallet som på vår hemsida. Vill du komma i kontakt med styrelsen kan du mejla på styrelsen@varmdoridklubb.nu

För några veckor sedan var det påsk. Så roligt att vara i stallet och följa allt som hände då. Tänk att vi tillsammans lyckas ordna både lägeraktiviteter, Påskcup och inbjudningstävling en och samma helg. Det kräver ett fantastiskt arbete från såväl våra anställda som från medlemmar som ställer upp ideellt. Det blev verkligen lyckat!

Idag hängde jag på låset när sommarens kurser och läger släpptes. Några av kurserna har samma tryck som biljetterna till en konsert med Taylor Swift. Ett par läger var fulltecknade efter bara några minuter. Det känns tråkigt att alla som vill inte kan få plats. Hade vi kunnat hade vi självklart ordnat fler aktiviteter men alla behöver få njuta av sommar och ledighet inte minst våra ridlärare, vår stallpersonal och våra fantastiska hästar.

Med vänlig hälsning
Ordförande Matilda Nyström Arnek

Publicerad: 2024-04-13

Senast uppdaterad: 2024-04-13

Författare: Isabell Gothenby

Sponsorer