Gå till innehåll
Värmdö Ridklubb
Värmdö Ridklubb

Ny förbättrad elevportal i Hippocrates

Nu kommer det en ny mobilanpassad elevportal i Hippocrates. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Du kan logga in den 3 April! Läs mer här Pdf, 324.6 kB. eller titta på filmklippet nedan.

Den är mobilanpassad och har förbättrade funktioner som gör det lättare för dig att boka lektioner, avboka och se din ridhistorik.

Den nya versionen av elevportalen fungerar på alla enheter - från mobiltelefoner till surfplattor och datorer. Detta innebär att du kan hantera din ridning var du än är och när du än vill.

Så missa inte att logga in den 3 April, du loggar in på samma sätt som tidigare. Vi hoppas att du kommer att uppskatta den nya elevportalen.

Tack för att du väljer oss som din ridskola!

 

Uppdatering: Eftersom många slutanvändare inte lyckas rensa sina webbläsare har vi varitt tvungna att peka om elevportalen till en ny adress för att få bort de fel som användarens enheter genererade. Elevportalen är nu flyttad till https://elevportalen.Hippocrates.se Länk till annan webbplats. Elever som glömt sitt lösenord kan enkelt be om ett nytt vid den nya inloggningen. 

Publicerad: 2023-04-01

Senast uppdaterad: 2023-04-21

Författare: Charlotte Lindén Ahmad

Sponsorer